Nieuws uit Anderlecht

Anderlecht
Anderlecht

Nieuws uit Anderlecht

Anderlecht en Franse gemeenschap voeren activiteiten in probleemwijk Peterbos op

18/06/18 16:02 - De gemeente Anderlecht en de Franse gemeenschap slaan de handen in elkaar om het aantal activiteiten in de wijk Peterbos, die in april in het nieuws kwam na een reeks incidenten, op te voeren. Zo wordt het wijkfeest op 30 juni, dat al 20 jaar plaatsvindt en dit jaar met de steun van de Franse gemeenschap gevoelig uitgebreid wordt, het startschot van de ‘Zomer van Peterbos’.

Wagen rijdt voetganger omver in Anderlecht: slachtoffer zwaargewond

17/06/18 12:01 - Een voetganger is in de nacht van zaterdag op zondag op de Ninoofstesteenweg in Anderlecht omvergereden door een voertuig. Dat heeft een woordvoerster van de politiezone Brussel Zuid meegedeeld. De man raakte zwaargewond.

Dieren in crèche brengen stadskinderen dichter bij natuur

16/06/18 06:00 - De crèche De Waterlelie in Neerpede in Anderlecht heeft zopas de deuren geopend. Een primeur voor Brussel is dat de 60 Nederlandstalige kindjes er kunnen kennismaken met kippen en konijnen.

Anderlecht-babe maakt promotie voor een andere eersteklasser

15/06/18 05:40 - Voormalig Anderlecht-babe Tessa Planckaert (20) prijkt op de nieuwe campagnebeelden van voetbalploeg KV Kortrijk. Nog opvallender: de paars-witte supporter werkt al jaren voor de Kortrijkse ploeg. “Maar als ze spelen, ga ik niet kijken.”

Drie kinderen vallen van balkon in Anderlecht: parket gaat uit van ongeluk, maar onderzoekt thuissituatie

09/06/18 18:37 - De drie kinderen die vrijdag gewond raakten na een val van de derde verdieping. Om nog onduidelijke redenen tuimelden de kinderen (2 en 10 jaar) van de derde verdieping naar een lagergelegen terras. Na onderzoek blijken hun verwondingen al bij al mee te vallen, maar het parket onderzoekt of er “beschermingsmaatregelen” nodig zijn in de opvoeding van de kinderen.

Drie kinderen gewond bij val van balkon in Anderlecht

08/06/18 18:44 - In de Brusselse gemeente Anderlecht zijn vrijdagnamiddag drie kinderen van 2 en 10 jaar oud gewond geraakt, toen ze van het balkon van een derde verdieping vielen. Dat melden de Brusselse brandweer en het Brusselse parket. Twee kinderen zijn buiten levensgevaar, over de toestand van het derde kind bestaat nog geen duidelijkheid. De juiste omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, aldus het parket.

Twee verdachten in onderzoek naar incident in probleemwijk Anderlecht vrijgelaten

08/06/18 11:47 - De twee personen die donderdag opgepakt waren bij een grootscheepse politie-operatie in de Anderlechtse Peterbos-wijk zijn na verhoor vrijgelaten. Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om een 14-jarige jongen die stenen zou gegooid hebben naar een cameraploeg van de VRT, en een 19-jarige jongeman die controleurs van de MIVB zou aangevallen hebben.

Twee mensen opgepakt in onderzoek naar stenengooiers van probleemwijk Peterbos in Anderlecht

07/06/18 15:00 - In het kader van het onderzoek naar een aantal incidenten in de Anderlechtse wijk Peterbos zijn nog eens twee mensen opgepakt. Dat meldt het parket.

Lijk uit kanaal gevist in Anderlecht

03/06/18 16:40 - In de Brusselse gemeente Anderlecht is zondagmiddag een lichaam uit het kanaal Brussel-Charleroi gehaald. Dat meldt La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door de politie.

Kunstenaar Jan De Cock verlaat Brussel: “Deze stad is alleen maar chaos”

30/05/18 05:44 - Kunstenaar Jan De Cock verlaat na 42 jaar zijn geboortestad Brussel. “Mijn vertrek uit Brussel is geen afscheid, maar de wedergeboorte van Jan De Cock.”

Zelf nieuws uit Anderlecht?


Anderlecht

„ Woonplaatsen.be: uw Anderlechtse stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken